Átadták a Rail Cargo Hungaria idei tanulmányi ösztöndíjait

iho   ·   2017.11.20. 15:20

Tanulmányi ösztöndíjakat adott át a Budapesti Osztrák Iskola kimagasló eredményeket elért diákjainak Dr. Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. Igazgatóságának elnöke, CEO, Elisabeth Ellison-Kramer, Ausztria budapesti nagykövete és Margot Wieser, a Budapesti Osztrák Iskola igazgatónője. A vállalat tanévenként egymillió forinttal támogatja az iskola tanulóit.

A 2011-ben alapított Rail Cargo Hungaria Tanulmányi Ösztöndíj Program célja a tehetséges diákok elismerése és támogatása, a tehetségmenedzsment elősegítése. Dr. Kovács Imre rámutatott, hogy bár a vasúti árufuvarozás dinamikusan fejlődő iparág, az ágazat utánpótlás problémákkal küzd Európában mindenütt. A piacvezető vállalat az iskolarendszer minden szintjén támogatja az utánpótlás-nevelést. A Budapesti Osztrák Iskola egyike a hét külföldön működő osztrák iskolának, és az egyik legeredményesebb a magyarországi gimnáziumok közt.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek