Az Allison Transmission az IAA-n

iho   ·   2014.09.09. 12:45
00kicsi

A szeptember 25-én megnyíló és október 2-áig tartó nagyszabású kiállításon, kétemeletes kiállítócsarnokban mutatja be az Allison Transmission a teljes, kishaszonjárművektől egészen a terepjárókig használatos sebességváltó-modelljeit, lánctalpas járművekhez kidolgozott hajtó-, és kormányzóműveit, valamint a városi és helyközi buszokhoz használatos Torqmatic sebességváltóit. Megjelenik a H 40/50 EP és a H 3000 párhuzamos hibridrendszer is.

A 2014-es IAA kiállításon az Allison Transmission a sebességváltók széles skálájával jelentkezik<br>(a képek forrása: Allison Transmission)

Ezen utóbbi rendszerek a világon több mint 230 városban közel ötezer busz üzemét teszik gazdaságosabbá, a H 3000 közepes és nagy teherbírású tehergépjárművekben az Allison 3000 Series váltón alapulva nagyjából huszonöt százalékos energiamegtakarítást ér el. Az Allison automata sebességváltók kiválóan illeszthetők a gázüzemű járművekhez is, a szabadalmaztatott nyomatékváltó technológia csökkenti a gázadási válaszidőt, többszörözi a motor nyomatékát és folyamatos erőátvitelt ad a hajtott kerekekre. Az IAA kiállításon a Daimler standon mutatják be az új Mercedes-Benz Econic NGT-t is, amely a legfrissebb, környezetbarát földgáz-technológián alapul, és az Allison 3000-es automata váltón kívül a legfrissebb FuelSense csomagot is tartalmazza.

A legújabb Mercedes-Benz Econic NGT is Allison rendszerekkel készül

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek