Bolgár busz balesete Balástya fölött

MTI/iho   ·   2017.03.26. 12:23
bolgar_buszbaleset_m5_0

A Berlin–Prága–Bécs–Budapest–Szófia–Plovdiv–Burgasz–Várna útvonalon közlekedő nemzetközi járaton negyvenkilenc ember utazott, öten könnyebben megsérültek, amikor vasárnap hajnalban fölborult az M5-ösön. Az eddigi információink szerint a buszba és alá senki nem szorult be. A sérülteket a mentők kórházba vitték, a mentesítő járat megérkezéséig a többi utasnak melegedőbuszt küldtek a helyszínre.

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Donka Ferenc)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.