Buszbalesetek reggele

iho/közút   ·   2018.03.19. 09:22

Egy kisbusz és egy kamion karambolozott a 44-es főúton, Békés megyében, Kondoros közelében. A kisbuszba egy ember beszorult, őt a műszaki mentést végző békéscsabai és szarvasi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A Katasztrófavédelem első adatai szerint több másik sérültje is van a karambolnak. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A kamion dobozokból álló rakománya a baleset során az úttestre szóródott, így az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Kisbusz és kamion ütközött a 44-es főúton, Kondoros és Békéscsaba között hétfőn hajnalban. Az elsődleges információk szerint egy ember súlyos sérülést szenvedett, nyolcan könnyebben sérültek (fotó: MTI/Donka Ferenc)

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Tiszadob és Tiszadada között egy autóbusz ütközött össze egy kamionnal. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a balesetben. A műszaki mentést a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók végzik. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 3612-es út érintett szakaszát.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy autóbusz Csongrád megyében, a Tömörkény és Csanytelek közötti 4504-es úton. A balesethez a csongrádi és a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.