Chartert a Flixbustól!

iho/közút   ·   2019.06.11. 15:00
flixkis400

A FlixBus egy európai mobilitási szolgáltató, amely 2013 óta kínál utazási lehetőséget. A hálózatfejlesztésnek és  technológiai háttérnek köszönhetően a FlixBus Európa legkiterjedtebb távolsági buszhálózatát alakította ki napi 350 ezer csatlakozással, ezek kétezer célállomást kötnek össze 29 országban. A FlixBus ugyanakkor 2015 óta biztosít lehetőséget ügyfeleinek arra is,hogy külön weboldalon foglalják le saját szervezésű csoportos utazásukat privát sofőrrel. Mára a FlixBus Charter közel 60 ország több mint 1 millió utasát szállította céges rendezvényekre, iskolai utakra és csoportos kirándulásokra Európa-szerte. A FlixBus Charter útelosztó algoritmusa javította a kihasználtsági arányokat és csökkentette a várakozási időt a rendszert használó független buszos cégeknél.

A FlixBus Charter szolgáltatásai akár Magyarországról is elérhetők (illusztráció: Bohus Dávid)

A FlixBus Charter szolgáltatás jelenleg Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban érhető el, de buszokat foglalni világszerte lehet azzal a feltétellel, hogy az utazás az említett országok egyikében kezdődik. A célállomás bárhol lehet, ha az adott hely távolsági busszal megközelíthető. A szolgáltatás előnye, hogy valós idejű árkalkulátorral kombinált, egyszerűen működő keresőmotor teszi kiemelkedővé a FlixBus Charter szolgáltatását. Az ügyfeleinknek többé nem kell hosszasan keresgélni, számos buszszolgáltatót körbe telefonálni, válaszokra várni. Néhány másodperc alatt elvégezhető a foglalás, ezt követően pedig a FlixBus Charter csapata gondoskodik a logisztikáról.

A FlixBus Charter árai magukban foglalják az útdíjakat, a parkolás árát és egyéb felmerülő kiadásokat, rejtett költségek nélkül. Az ügyfelek – készüljenek iskolai kirándulásokra, vagy épp nagyszabású céges eseményre – közvetlenül foglalhatják le utazásukat, a költségeket pedig később rendezhetik. Ha a tervek megváltoznak, a foglalás díjmentesen törölhető legkésőbb az indulás előtt 14 nappal.

Nemcsak az ügyfeleknek előnyös a központi, valós idejű foglalás, a helyi buszos cégek is profitálnak belőle. A charter cégek számára az ügyfélszerzés gyakran kifejezetten időigényes és sok erőforrást felemésztő tevékenység. A FlixBus Charter partnereként ezeket a feladatokat átadhatják. A Flix csapata amellett, hogy foglalási platformot biztosít, gondoskodik a marketing tevékenységről és a logisztikáról. Az intelligens útvonal optimalizálás lehetővé teszi a kihasználtság növelését és csökkenti a buszvezetők várakozási idejét. A cél, hogy a rendszer további fejlesztésével maximálisan kihasználhassák flottájuk kapacitásait.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek