Csomagküldés taxival

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2019.10.28. 19:30
liftago_01

A Liftago app eddig taxiszolgáltatáshoz hasonló formában nyújtott személyszállítással foglalkozott Csehországban. Most úgy döntöttek, hogy csomagküldéssel is elkezdenek foglalkozni. A rendszer lényege, hogy a szabad sofőrök nem csak utasokat, de egyben csomagokat is szállíthatnak a megrendelőnek, adott esetben csak küldeményt is vihetnek, amennyiben nincs egyéb megrendelésük. Ez a fajta szolgáltatás jól jön azoknak a cégeknek, amelyek kisebb küldeményeket szeretnének átadni egymás között, például városon belül.

fotó: Liftago

Az új logisztikai rendszerbe már jelentkeztek a Suhitime ételkiszállító cég gépkocsivezetői is, akik leginkább csak ebédidőben és vacsoraidőben foglaltak, a nap egyéb szakaszaiban várják a megrendeléseket. A Liftago azt reméli, hogy a küldemények, csomagok szállításába egyre több sofőr, szállítmányozó, kerékpáros vagy gyalogos futár is bekapcsolódik. Az Alza.cz és a Shoptet internetes üzlet például már használja is a Liftago szolgáltatást.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek