Csúszik az autópálya is, balesetek az M5-ösön

MTI   ·   2012.10.29. 08:34

Több baleset történt a havazás miatt Kecskeméten és az M5-ös autópálya környékbeli szakaszán, a sztrádán több helyen egy forgalmi sávra szűkült a forgalom - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes tájékoztatása szerint hétfő hajnalban Kecskemét külterületén, a Halasi út és az 54-es út kereszteződésében egy ceglédi férfi a kisteherautójával a szántásba hajtott. A sofőrt súlyos, míg utasát, egy ceglédi nőt könnyebb sérüléssel szállították a kecskeméti kórházba.

Hétfő reggel az M5-ös autópályán Kecskemét határában, a dunaföldvári lehajtónál egy személygépkocsi és egy busz ütközött, senki sem sérült meg.

Az autópálya 114 kilométerszelvényében egy autó a havas úton megcsúszott, és szalagkorlátnak ütközött. A mögötte érkező jármű vezetője fékezett, ekkor abba a gépkocsiba belecsúszott egy kisteherautó. Személyi sérülés nem történt, a forgalom a külső sávon halad.

Az M5-ös autópálya 63 kilométerénél két, román rendszámú személygépkocsi ütközött össze, a 115-ös és a 116-os kilométernél pedig egy-egy autó az árokba csúszott, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A mentések idejére forgalomkorlátozás várható az autópálya Szeged és Budapest felé vezető oldalán is - mondta a szóvivő.

Kapcsolódó hírek