Csütörtöktől autóbuszsávon járnak a 9-es buszok

iho   ·   2014.05.21. 17:59

A 9-es autóbusz zavartalan közlekedése érdekében május 22-étől (csütörtöktől) a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) felé ideiglenes autóbuszsávot alakítanak ki. Folyamatosan halad a villamospálya-felújítása a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésénél, amely miatt május 19-e (hétfő) óta rövidített útvonalon jár a 28-as villamos, és a közúti közlekedés rendje is változott a csomópont környékén. A kialakuló forgalmi torlódások enyhítése érdekében a Liget tér irányában ismét módosítják a Kőbányai út forgalmi rendjét.

2014. május 22-étől (csütörtöktől) ideiglenes buszsávot alakítottak ki a Kőbánya alsó felé közlekedő 9-es busz  számára az Orczy tér és a Könyves Kálmán körút között, a közösségi közlekedés zavartalansága és gyorsítása érdekében. Ezzel párhuzamosan a Könyves Kálmán körút–Kőbányai út jelzőlámpás csomópontban áthangolják a közlekedési lámpákat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek