Egy este kimaradt a Keletiben: reggelre állt helyre a menetrend

iho/vasút   ·   2021.12.17. 09:00
00_keleti_biztber

Nem működött a biztosítóberendezés, mert tűz ütött ki az egyik kapcsolószekrényben, ezért a pályaudvar nem indított és nem fogadott vonatokat csütörtök késődélutántól.

A meghibásodás miatt máshogy közlekedtek

  • a hatvani, miskolci
  • az újszászi, békéscsabai
  • a kunszentmiklós-tassi, kelebiai
  • a győri, hegyeshalmi és
  • a pécsi

vonalak szerelvényei. A biztbert végül estére megjavították, ma reggel újra menetrend szerint indult meg a közlekedés a meghibásodásban érintett vonalakon. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűz ütött ki a pályaudvar egyik vágánya melletti elektromos elosztóhelyiségben, a kapcsolószekrényben. A lángokat a dolgozók porral oltóval megfékezték, a tűzoltók visszahűtötték a kapcsolószekrényt, az épületet pedig kiszellőztették.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.