Együttműködésbe kezdett a DHL és a Magento

iho   ·   2018.05.14. 09:05

Együttműködésbe kezdett a DHL és a Magento, a felhő alapú digitális kereskedelmi megoldások világvezető szolgáltatója. „A Magento az online kereskedőket köti össze a vásárlókkal, a DHL pedig a vásárlókat a csomagjaikkal, így zárul a kör“ – mondta el Bándli Zoltán, a DHL Express magyarországi ügyvezető igazgatója.

Az együttműködés révén a Magento felhasználók számára a DHL többféle expressz szállítási szolgáltatása is elérhetővé válik, és a kínálat a tervek szerint idővel bővülni fog, többek között teherszállítási, illetve a DHL más üzletágai által kínált logisztikai megoldásokkal.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.