Érdek nélkül tetszik: Tegel fölött az ég

Garai Szakács László   ·   2014.08.30. 18:45
berlin_tegel0

Új, heti rendszerességgel jelentkező sorozatot indítunk: Érdek nélkül tetszik címmel. Lehetne akár blog is, de nem tartjuk annak: egy-két képet mutatunk csak, amelyeknek van valami közük a közlekedéshez. Nemcsak vasút mentén készült fotók között böngészünk, lesz itt hajó, busz, repülő is. Meg „ezek környéke”. Egyszerűen azért mutatjuk meg ezeket a fotókat, mert szerintünk szépek. Mert nekünk tetszik. Érdek nélkül. Ha gondolják, csatlakozzanak: várjuk érdek nélküli fotójavaslataikat szokásos e-mailcímünkön. Amennyiben írnak is néhány sort a fotó(k)hoz, azt megköszönjük, de nem az lesz a lényeg. Az a fontos, hogy tetsszen, nekünk, érdek nélkül.

Én így vagyok berlini (fotók: Die Welt)

Berlinből először ezt láttam. Már Tegelt, a repülőteret. Akkora mázlim nem volt azért, hogy hasonlóan romantikus körülmények között érkezzem meg, de a landolás tökéletes volt. Azóta is, ha Berlint „látom”, akkor Tegelt látom elsőnek magam előtt. Majd a török taxist, aki németül próbál meg beszélni. És csak eztán jön a város. Egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy Damiel nem bírt magával.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.