Ezen a hétvégén is leáll a Déli

iho   ·   2015.11.04. 18:39

A Déli pályaudvar hétvégi kizárása miatt az S10-es komáromi és győri, az S40-es pusztaszabolcsi és dombóvári, az S42-es dunaújvárosi személyvonatok, valamint a Z30-as székesfehérvári zónázó vonatok a fővárosban csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak. Az eredetileg a Déli pályaudvarról induló és oda érkező távolsági vonatok szintén csak Kelenföldig szállítják az utasokat. Az S36-os tárnoki és a G43-as szabadbattyáni elővárosi vonatok közlekedésében nincs változás, a fővárosban Kőbánya-Kispestig járnak.

Az Agram Intercity Gyékényes felé a Keleti pályaudvarról indul (IC200), de Gyékényes felől Kelenföldre érkezik (IC201). A Göcseg Intercity Zalaegerszegre Kelenföldről indul (IC958), de Zalaegerszeg felől a Keleti pályaudvarra érkezik (IC959). Vasárnap a Zalaegerszegről a fővárosba tartó Hetés InterCitynek a Keleti pályaudvar a végállomása (IC1951). A Citadella EuroCity a Keletiből indul és oda érkezik.

Székesfehérvár állomás átépítése miatt az észak- és dél-balatoni, valamint a szombathelyi vonalon a vonatok továbbra is módosított menetrend szerint közlekednek. A vágányzár ideje alatt érvényes menetrendi változásokról tájékozódhatnak a MÁV-csoport weboldalán és a Vonatinfó alkalmazáson, illetve a MÁVDIREKT helyi tarifával hívható vonalán, a 06 40 49 49 49-es telefonszámon. A Kelenföld állomásról a belváros felé közlekedő BKK járatokról információ a BKK honlapján található.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek