Folytatódik az M86-os építése

iho/közút   ·   2016.03.08. 21:15
400px_m86

A tavasz és a jó idő beköszöntével tovább épül az M86-os Hegyfalu és Csorna közötti szakasza. A 33,4 kilométer hosszú, új, kétszer két sávos úton idén őszre Győr irányából gyorsforgalmi úton elérhető lesz Szombathely. Az útszakaszon harmincegy felüljárót alakítottak ki.

Folytatódik az M86-os építése, őszre Győr felől gyorsforgalmi úton is elérhetővé válik a vasi megyeszékhely. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: NIF Zrt. Facebook-oldala)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.