Forgalomba állt a GYSEV Cégcsoport legújabb Siemens Vectron mozdonya

iho   ·   2021.09.06. 15:00
veki0

Miután minden szükséges előkészítő munkálat lezárult, szeptember másodikán forgalomba állt a Raaberbahn Cargo GmbH első Siemens Vectron mozdonya.

A villamos vontatójárművet a GYSEV Cargo Zrt. ausztriai leányvállalata, a Raaberbahn Cargo GmbH rendelte még idén februárban a Siemens Mobility Austria GmbH-tól. A Siemens Vectron MS A típusú mozdony többáramnemű, így áramnemtől függetlenül, akár valamennyi európai országban közlekedhet.

Az arculati kézikönyvnek megfelelően elkészült az új vontató jármű fóliázása és a szakemberek beszerelték a mozdonyfedélzeti berendezést, így a 91 80 6193 595-6 pályaszámú mozdony forgalomba állítása elől minden akadály elhárult.

(fotó: GYSEV)A GYSEV Cégcsoport legújabb Siemens Vectron MS mozdonyát immár a megújult Arculati Kézikönyv szerint, korszerű, lendületes külső designnal láthatja a nagyközönség a vasúti forgalomban, a dekoráció grafikája ugyanakkor alapvetően a zöld-sárga vasúttársaság arculati elemeit jeleníti meg.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.

Vasút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Vasútmodell Kiemelt ajánlatok

Indóház, XX/2. 2024. április–május, a kötöttpályás olvasnivaló

iho.hu   ·   2024.04.03. 14:14

Dióhéj: szomorú Szergej-sors, avagy hol Dombóvár állott, most kőhalom; a MÁV V46 sorozatú villamos mozdonyai, a Szöcskék; a világ legnagyobb számban megépített és forgalomba helyezett motorvonata, a Ganz-MÁVAG D1; Délkelet-ázsiai fejlődési pályák szigeti rónákon és esőerdőkben, őszinte kritika az A.C.M.E M63-asáról.