Forgalommal szemben hajtó autóval ütközött egy busz az M7-esen

MTI   ·   2019.06.21. 07:50

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Sznopek Veronika pénteken elmondta: egy férfi egyelőre ismeretlen okból, szabálytalanul, a forgalommal szemben, a belső sávban hajtva, ittasan egy szabályosan közlekedő ukrán autóbusznak ütközött éjszaka az M7-es autópálya zalai szakaszán. A balesetben a busz utasai közül senki nem sérült meg, a személyautót vezető 47 éves nagykanizsai férfi azonban súlyos sérüléseket szenvedett. A szabálytalankodó járművezetőnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök előállították és elvették a jogosítványát.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.