Gázolás és biztberhiba az egyesen, késésekkel

iho/biztos út   ·   2016.10.18. 13:31

A gázolás által érintett Szárliget–Tatabánya állomásköz másik vágányán meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért az ilyenkor érvényes biztonsági előírások miatt lassabban közlekednek a vonatok. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását, melyet várhatóan a késő délutáni órákban fejeznek be. A helyszínelés még tart, ezért a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon utazóknak egyes vonatoknál húsz-hatvan perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Korábban írtuk:

Az 1-es vonalon, Szárliget és Tatabánya között egy mozdony (a CRS próbafutást végző dízelgépe - a szerk.) elgázolt egy ismeretlen személyt. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok. Néhány járat esetében előreláthatóan tíz-húsz perces késésekkel kell számolniuk a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon utazóknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek