Gázolás miatt áll a közlekedés a tapolcai vonalon

MTI   ·   2012.06.29. 10:25

Halálra gázolt a vonat egy férfit a Polgárdi vasútállomásnál, ezért áll a vasúti közlekedés a Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon, vonatpótló buszok viszik az utasokat – közölte a rendőrség és a Mávinform.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, egy idősebb férfi reggel nyolc órakor feltehetően öngyilkossági szándékkel lefeküdt a sínekre, ahol elgázolta az arra közlekedő vonat. A férfi a helyszínen meghalt. Az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a székesfehérvári rendőrkapitányság – tette hozzá.

A Mávinform közleménye szerint a baleset Polgárdi-Ipartelepek és Csajág állomások között történt, a Budapestről Tapolcára közlekedő gyorsvonat gázolta el a férfit. A rendőrségi helyszínelés idejére a pálya le van zárva.

A MÁV-Start Zrt. a Volán-társaságtól megrendelte a buszokat az utasok elszállítására. A buszok Polgárdi-Ipartelepek és Csajág között szállítják az utasokat. Az erre közlekedő vonatok utasai jelentős, 70-80 perc késésre számíthatnak. A forgalom várhatóan délelőtt újraindul.

Kapcsolódó hírek