Gépkocsival ütközött egy Kelebiára tartó személyvonat

iho/biztos út   ·   2017.03.31. 15:57

A baleset idején a fénysorompó üzemszerűen működött. Az ütközés során személyi sérülés nem történt, de a helyszínelés idejére az érintett vágányszakaszt lezárták. Várhatóan hatvan–százhúsz perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk a kelebiai vonalon utazóknak.

Időközben bbefejeződött a két állomás között történt baleset helyszíni szemléje, a menetrend szerinti közlekedés fokozatosan áll helyre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.