Gyorsított járatot indít a BKK Ferihegyre

iho   ·   2015.10.07. 09:30
400px_200asbusz

A fapadosinfo blog információi szerint új buszjáratot indít a BKK a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre október 10-től 200K számmal - a különjárati szolgáltatást azonban csak egy hétig lehet majd igénybe venni, egy konferencia ideje alatt. A járat a Deák Ferenc térről indul, Ferihegyig pedig csak az Astoriánál, a Kálvin téren, a Corvin negyednél és a Nagyvárad téren áll majd meg. A buszok délelőtt tíz és este héz között félóránként közlekednek majd a két végállomás között.

A 200K jelzésű buszjárat a 200E jelű expresszjáratnál is gyorsabb eljutást biztosít majd Ferihegyre, összesen négy közbülső megállót érintve - igaz, csak egy hétig.<br>(fotó: Wikipedia)

Értesüléseink szerint a járatokat öt PKD-konstrukciójú kocsi járja majd, az üzemelési költségeket a szervező fizeti. Megfelelő kihasználtság esetén - remélhetőleg - tovább is életben tartja majd a gyorsított reptéri szolgáltatást a BKK.

A ferihegyi reptéri járatok történelméről erre a linkre kattintva részletes betekintést lehet nyerni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek