Halálra gázoltak egy nőt Nyíregyházán

MTI   ·   2012.01.31. 08:54

Személygépkocsi gázolt halálra egy nőt Nyíregyházán kedd reggel; az autó a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütötte el a 68 éves áldozatot – közölte a rendőrség.

A gépkocsi a Rákóczi és a Kossuth út kereszteződésében, jobbra kanyarodás közben gázolta el a zebrán a gyalogost. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – mondta Fedor Rita, a Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elütött nő az autó alá szorult, a járművet a tűzoltók segítségével emelték le róla.

A baleset körülményeinek tisztázására a rendőrség szakértők bevonásával indított nyomozást.

Kapcsolódó hírek

Közút Közlekedésbiztonság Automobil

Jövő Mobilitása Szövetség: a közlekedők többségét az agresszív, szabálytalan vezetők bosszantják

MTI/iho   ·   2023.09.19. 09:00

A magyarországi utakon közlekedők többségét, ötvenkilenc százalékát leginkább a türelmetlen, agresszív vezetőtársak bosszantják, ötvennyolc százalékuk a szabálytalan sofőröket, harminchét százalékuk pedig a rossz utakat jelölte meg stresszfaktorként, a felmérés szerint ezekhez hasonlóan a dugók, illetve a mikromobilitási eszközök is sokszor okoznak kellemetlenséget; a válaszadók többsége a stressz elkerülésére alkalmazott módszerek között az agresszív autósoktól való távolságtartást, vagy például a zenehallgatást említette.

Repülés Sportrepülés

Lezuhant egy T–28-as Trojan a börgöndi repülőnapon, ketten meghaltak

MTI/iho   ·   2023.09.10. 18:10

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap – közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették. A gépen az ismert szegedi pilóták, Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád ültek.