Hat helyszínen szedik a szemetet

iho   ·   2014.05.08. 17:22

Az elmúlt hetekben mérték fel a GYSEV-nál, mely területeken szükséges a szervezett hulladékgyűjtés. Ez alapján jelölték ki a pontos helyszíneket – összesen hatot – ahol két napon át, 10-16 fős csoportokban gyűjtik a szemetet a dolgozók. Május 9-én, pénteken és 10-én, szombaton Győrben, Szombathelyen, Sopronban, Csornán, Körmenden és Vitnyéden gyűjtik szervezetten a hulladékot a vasúttársasághoz tartozó, és azzal közvetlenül határos területeken. Mivel közlekedésbiztonsági okokból zárt csoportban kell dolgozni, külső jelentkezéseket a GYSEV nem tud elfogadni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.