Hatalmas siklás Gefyránál – Magyarországra tartott a vonat

iho/biztos út   ·   2015.03.29. 08:45
gefyra0

A siklás Észak-Görögországban, Gefyránál történt, a vonat Szerbián át egészen hazánkig jött volna. A siklott vagonokon lévő konténerek többségében műszaki cikkeket szállítottak. A balesetben a két mozdonyvezető könnyebben megsebesült, a tehervonat teljesen elzárta a Szaloniki–Belgrád vasútvonalat. Az első jelentések szerint a napokban heves esőzések voltak a térségben, emiatt megcsúszhatott a töltés a vagonok alatt.

És ennél csak fölkavaróbb felvételeink vannak... A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Daily Mail)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.