Húsz évet vártak rá: modellkiállítás Kaposváron

iho/vasút   ·   2015.09.08. 13:50
kapmod0

A hosszú modul terepasztalokon számtalan szerelvény rója majd a „köröket”, bejárva a miniatűr hegyeket, völgyeket, falvakat és városokat! A kiállításon látható lesz a klub új, amerikai modulrendszere. Az N (1:160) méretbe épített hosszú terepasztalon ott lesznek a jellegzetes amerikai vonatok.

A német tematikájú H0 (1:87) terepasztal-modulrendszeren több mint tíz méteren át kígyóznak a személy és tehervonatok. A városi közlekedést kedvelőknek ajánlják a villamos terepasztalt, ahol sűrű városi környezetben haladnak a villamosok. A keskeny nyomközű vasutakat kedvelőit az osztrák ihletésű modulrendszer várja, H0e és H0 méretben.

A legkisebbeket favonatos játszóház várja, de lesz a gyerekek által irányítható terepasztal is.

A kiállítás alatt lehetőség van autó-, vasútmodellek és kiegészítők vásárlására, de tanácsadással is várják az érdeklődőket. Egyeztetés után megvásárolják a megörökölt, „kinőtt” vagy megunt játékvasutakat, vasútmodelleket is.

  • További információk: +36703815406, vozovi.gyula@gmail.com
  • Helyszín: Vállalkozók Háza (volt ÉDOSZ), Kaposvár, Cukorgyár köz 8.
  • Nyitva tartás: szeptember 11-13. (péntektől-vasárnapig) minden nap 10-18 óra között.
  • Felnőtt belépőjegy: 700 forint.
  • Gyermek belépőjegy: 500 forint.
  • Pénteken a csoportosan érkező, előre bejelentkező óvodások és kisiskolások: 300 forint/fő, a kísérő pedagógusok részére térítésmentes. Bejelentkezés: +36703815406.
* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek