Ismét repülős börze, ismét Farkashegyen!

iho   ·   2018.10.05. 13:15
cim
Ha valami hiányzik a gyűjteményedből, ha valamelyik szám hiányzik a repülős lapsorozatodból, ha hiányzik a repülőtér szaga, látványa, a fel- és leszálló gépek berregése vagy (alapvetően vitorlázó repülőtéren vagyunk) surrogása, ha egyszerűen csak bámészkodni akarsz, érdemes szombaton, október 6-án megint kiballagnod Farkashegyre.

És ami a legfontosabb: ha hiányzik a repülőemberek társasága! Többször megírtuk, de érdemes megint: az adok-veszek mellett ennek a remek kezdeményezésnek – köszönet érte Csík Jenőnek – az egyik jól érzékelhető alapfunkciója csak az, hogy te is ott vagy, és remélheted, hogy a barátaid is.

(Fotóink a tavalyi börzén készültek.)

A BHG hangárban és a hozzá tartozó beton előtéren szombaton megint ott sorakoznak a sátrak és az asztalok, mindennel, amit repülős szemnek vonzó, műszerektől könyvekig, modellektől hajózó ruhákig, ott vannak az olyannyira vonzó jelvények és felvarrók, és persze mindig akad valahol az íróasztalod ékességének ígérkező repülő óra.

De ha nem veszel semmit, nem adsz el semmit, akkor ott az alkalom beszélgetésre, találkozásra, és általában ilyenkor a farkashegyiek sőt, a máshol hangároztatók is jól tufják, érdemes megmutatniuk érdekes gépeiket a börzése gyűlő nagyérdeműnek, amint tavaly például sokaknak lett kedvence a Rotax-motoros mini Storch.

A rendezvény idejére Farkashegy nulla forintos leszállási illetékkel, hasonló összegű parkolási díjjal és ugyanilyen mértékű helypénzzel várja a látogatókat. És remélhetőleg, ezt állítják az előrejelzések, kellemes koraőszi idővel, vagyis lesz, akinek a repülőnapok sorozata után ez lesz a levezető. idényzáró séta. Szóval a szokott helyen, a szokott időben: börze és kellemes kirándulás szombat reggel 9-től délután háromig a repülés szerelmeseinek a legszebb (működő) Budapest-környéki repülőtéren.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek