Itt a Medárd-napi égszakadás

iho   ·   2015.06.09. 16:47

Az égszakadás először a Dél-Dunántúlt kóstolta meg, Pécset és Kaposvárt öntötte el az égi áldás. Budapest egy újabb, többkisebb cellából összeállt hatalmas viharfelhőnek lett az áldozata, több kerületben jég is esett. A 14-es villamosokat, valamint a Közép-Budára közlekedő villamosjáratokat (18, 19, 41, 47, 49) is pótolni kell az özönvíz miatt. A mellékelt kép tanúsága szerint a Margit híd környéke is részesült az özönvízből, a 4-es és 6-os villamosok a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között nem járnak. A vasút is megkapta a magáét: Pécelen a hirtelen lezúdult eső miatt a biztosítóberendezés romlott el, Rákos és Pécel között áll a 80a vonal forgalma.

Özönvíz a Margit hídnál<br>(fotó: MTI/Mohai Balázs)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Elfújta a szél

iho   ·   2024.02.05. 10:38

Megrongálódott egy perontető a 30a vonalon a hétfő délelőtti szélviharban, ezért Martonvásár és Kápolnásnyék között csak egy vágányon közlekednek a vonatok.