Jézuska! Még megmentheted az „elrontott” Karácsonyt!

iho/vasút   ·   2016.12.26. 18:00
kerti424-es_onsale0

Eladóvá vált egy befejezetlen 424-es gőzmozdonymodell kerti vasúti – azaz 1:32-es, tehát 1-es – méretarányban rengeteg már legyártott alkatrésszel. A mozdony főkerete és konyhája készen van. A hiányzó alkatrészek egy része látható a képeken, ezeken kívül még vannak apróságok és a hiányzó főelemek (szerkocsiszekrény, füstterelő lemez, légsűrítő, a dómok alapja, kazánburkolat, trepnik, csapágyak, a kazán védházban lévő része stb.) már megrajzolt filmjeit az eladó szintén rendelkezésre bocsátja. A filmek alapján lézervágással a kész lemezek már könnyen elkészíthetők. Egyedül a hajtott kerekeket kell beszerezni, mivel a futókerekek és a szerkocsikerekek abroncsai szintén megvannak. A kerékvázak ugyanúgy rajzon megvannak.

Galériánkban nemcsak a befejezendő alkatrészekről, hanem a kész eredményről is fotókat közlünk.

A képre kattintva galéria nyílik

Ára: 150 ezer forint, telefon: 20/223-5493.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Terepasztalcsodák Szolnokon

MTI/iho   ·   2024.02.25. 14:00

Csaknem kétezer négyzetméteren tíznél is több terepasztallal várják a látogatókat a 10. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításon március 15. és 17. között az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.