Kamion égett az M6-oson

MTI   ·   2012.11.02. 08:18

A teherjármű Budapest irányába tartott, amikor az M6-os autópálya adonyi lehajtójánál kigyulladt. Az oltás idejére teljes útzár van érvényben – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei rendőrkapitányság szóvivője péntek reggel. Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő elmondta, hogy az eset az 55-ös kilométernél történt. A sofőr megpróbálta eloltani a lángokat, eközben könnyebb sérülést szenvedett. A rendőrség nem tereli el a forgalmat, az oltás befejezését követően megnyitják a belső sávot.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.