Kamion ütött el egy autójával árokba csúszott férfit

MTI   ·   2012.01.10. 13:00

Súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy férfit, aki árokba csúszott gépkocsijával, majd eddig ismeretlen körülmények között elütötte egy kamion Dunavarsány és Majosháza között kedden dél körül – közölte a rendőrség.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a férfi az 51-es főúton Budapest irányából Baja felé haladt, amikor autója árokba csúszott. Ezt követően kiszállt a kocsiból és elindult az úttesten. Ekkor gázolta el egy kamion – tette hozzá a szóvivő.

A súlyosan megsérült férfit kórházba vitték, a baleset körülményeit szakértő bevonásával a Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja. Az 51-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte Kovács Viktória.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.