Karambolozott a Lázár Jánost szállító mikrobusz

MTI   ·   2012.10.24. 09:43

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107–108 kilométerszelvény között ütközött össze a két gépjármű, a Lázár Jánost szállító Volkswagen Transporter és egy Ford Fiesta. A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy „tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött” a Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó, mely az árokba sodródott.

A Lázár Jánost szállító mikrobusz az árokban<br >(fotó: MTI, Noszlopy N. Miklós)

Az ütközésben egy 36 éves nő halt meg. Horváth Attiláné, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője az MTI-nek elmondta, Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt és a gépkocsivezetőjét vitték be szerda reggel az intézmény baleseti sebészetére, mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat – tette hozzá.

A Ford Fiestát vezető 36 éves nő életét vesztette<br >(fotó: MTI, Noszlopy N. Miklós)

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.