Kigyulladt egy Szili Millérnél

MTI/iho   ·   2015.07.12. 17:23

Szolnok és Szajol között kora délután kigyulladt a Budapestről Lőkösházára közlekedő 7504-es vonat mozdonya, a 108-as Szili. A tüzet eloltották, a mozdonyt bevontatták Szolnok állomásra és egy másik mozdonnyal (432 247) továbbították a vonatot. A közlekedés 40 percig állt.

A baleset a Budapest-Szolnok-Záhony és a Budapest-Szolnok-Lőkösháza vasútvonalak közös szakaszán, a Millér kitérőnél történt. A menetrend szerinti közlekedés a MÁVINFORM információja szerint 18 órára áll helyre, addig a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalakon 50-60 perces késések várhatók.

Fél Kelet-Magyarország elesett a tűz miatt<br>(mav-start.hu)

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a „dízelmozdony” Szolnokon, a Zagyva-hídtól nem messze gyulladt ki. A szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek