Kilenc csomópont alkotja a MetLogot

Garai Szakács László   ·   2018.02.17. 18:45
metlog-csarnok_szolnok0

Az ország kilenc kiemelt csomópontján megvalósult MetLog Logisztikai Központok összesen több mint 100 ezer négyzetméter hasznosítható bérterülettel rendelkeznek.

Az Indotek Group tulajdonában álló In-Management létrehozta az ország egyik legnagyobb logisztikai ingatlanhálózatát, amelynek keretében a vállalat az ország kilenc kiemelt jelentőségű csomópontján tizenegy korszerű logisztikai központot szervezett közös hálózatba.

A Kecskeméten, Szolnokon, Székesfehérvár-Iszkaszentgyörgyön, Szerencsen, Celldömölkön, Szekszárdon, Győrben, Szombathelyen, Miskolc-Mályiban megvalósult MetLog Logisztikai Központok összesen több mint 100 ezer négyzetméter hasznosítható bérterülettel rendelkeznek. Stratégiai elhelyezkedésüknek köszönhetően a bérlők számára a teljes kelet-közép-európai régió 24 órán belül hatékonyan kiszolgálható.

A MetLog projekt megvalósítása része az In-Management hosszútávú üzletfejlesztési politikájának, amely szerint a „B” kategóriás irodapiac vezető szereplője folyamatosan erősíteni kívánja jelenlétét a magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújtó logisztikai és ipari ingatlanok szegmensében is.

– A közép- és kelet-európai régió piacain dinamikusan nő azoknak a vállalatoknak a száma, amelyek a magas tőkeigényű új raktárközpont építése helyett inkább egy, az aktuális igényeikhez rugalmasan igazítható, hatékony tárolókapacitású logisztikai – ipari ingatlan bérlése mellett döntenek. A MetLog logisztikai központok létrehozásával többek között ennek a piaci szegmensnek a magas színvonalú kiszolgálásában láttunk lehetőséget – mondta el Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója.

Univerzális kialakításuknak köszönhetően a MetLog csarnokok gyártói, és raktározási tevékenységre egyaránt alkalmasak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek