Kisbusz rohant a kamionba, két halott

MTI   ·   2013.07.16. 12:23

Ketten meghaltak, többen megsérültek a 4-es főút 154-es kilométerénél Karcagnál történt balesetben – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Zita azt mondta, egy férfi és egy nő hunyt el a balesetben. Többen megsérültek, egy embert helikopter vitt kórházba Debrecenbe – tette hozzá. A távirati iroda tudósítója a helyszínen azt látta, hogy egy német rendszámú kisbusz és egy kamion ütközött, a mikrobusz részben kiégett.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján az olvasható, hogy kilenc ember utazott kisbuszban, amely belerohant a kamionba. A kisbusz utasai közül hárman beszorultak a roncsok közé, közülük két emberen már nem lehetett segíteni, a harmadik sérültért mentőhelikopter érkezett. További négy utast is elláttak a mentők, két ember a saját lábán szállt ki a járműből.

A katasztrófavédelem szerint a kamion pálinkát szállított, a jármű vezetője nem sérült meg, a rakomány sem folyt szét az úton.

Az adott útszakaszon továbbra is teljes útzár van érvényben, az arra közlekedőket 34-es útra Kunhegyes felé terelik.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.