Kisteheratóval ütközött egy busz Budapesten

MTI/iho   ·   2018.01.30. 08:45
400px_buszbaleset_vanhool

Négyen megsérültek egy balesetben kedden hajnalban, amikor egy kisteherautó autóbuszzal ütközött a XX. kerületben - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt, az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták. A két jármű közeli házfalaknak csapódott. A 923-as, éjszakai járatú Van Hool csuklós autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az épület állapotát statikus vizsgálja. Az elsődleges információk szerint a baleset sérültjeinek egyike a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak. Két embert a mentők kórházba vittek. A járműforgalmat a Török Flóris és a Nagy Sándor utca felé terelték.

Kisteherautóval ütközött a 923-as éjszakai járat a XX. kerületben. A balesetben négyen sérültek meg. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Mihádák Zoltán)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek