Közlekedési fotópályázat amatőr fotósoknak

iho   ·   2022.07.24. 13:15
00_menetrendvaltas2021

A Közlekedéstudományi Egyesület meghirdeti 2022-es fotópályázatát a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére. Digitális fényképezőgéppel, és mobiltelefonnal készült képekkel is lehet nevezni. A fotópályázaton bárki részt vehet, kivéve a hivatásos fotósokat.

A pályázat célja, hogy ápolja azt a hagyományt, amelyben a közlekedési szakma képekben is láthatóvá válik, továbbá a fotóarchívum bővítése, a készülő szakmai kiadványok tetszetős képanyaggal való ellátása. A szervezők olyan fényképeket várnak, amelyek a közlekedés mindennapjaihoz kapcsolódnak.

2022-ben két kategóriában lehet pályázni:

  • közutak, vasutak, légi- és vízi közlekedés,
  • műtárgyak; a természet és a műtárgyak kapcsolata.

A fotók beküldésének határideje: 2022. szeptember 23.

Pályázati feltételekért és a jelentkezési lapért ide kattintson!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Projektvégi pont a hegyesi oldalban, holmi zavartatással

T. Hámori Ferenc   ·   2023.12.10. 14:35

Ma hajnalban – némi kivétellel – ismét mennyiségi korlátozás nélkül elindultak a vonatok hazánk egyik legfontosabb, 1-es számú Budapest–Hegyeshalom–Rajka vasúti fővonalán. Megnéztük, milyen három hónap elteltével ismét vonatozni az ÉKM szerelemprojekt Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán. Vörös Attila képriportja.