Leégett két Credo Komáromban

iho/közút   ·   2019.08.25. 11:00
400px_credo_tuz_komarom

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a két jármű egymás mögött parkolt a Szent László utcában, amikor a lángok eddig ismeretlen okok miatt vasárnap hajnali két óra körül felcsaptak. A tűzesethez a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltói vonultak ki, majd oltották el a lángokat és áramtalanították a buszokat.

Tűz pusztított két autóbuszon vasárnap hajnalban Komáromban (fotók: Balogh Magdolna/Facebook)

A tűzben a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) KLF-152 rendszámú, szóló Credo BN12-ese teljesen megsemmisült, a 2006-ban gyártott kocsit 2006 novemberében vette állományba a KNYKK-előd Vértes Volán. A lángok átterjedtek a jármű mögött álló, KMG-555 rendszámú, csuklós Credo BN18-ara is, komoly károkat okozva a szintén KNYKK-tulajdonú, szintén 2006-os évjáratú, 2007 januárja óta dolgozó kocsiban.

A lángokban a KLF-152 rendszámú Credo BN12-es kocsi teljesen megsemmisült, csuklós társának az orr-része rongálódott meg komolyabban

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek