Lemondták a Genfi Nemzetközi Autókiállítást

MTI/iho   ·   2020.02.28. 14:18

Három nappal a sajtómegnyitó előtt lemondták a szervezők a 90. Genfi Nemzetközi Autókiállítást. A svájci hatóságok ugyanis egy (1!) igazolt koronavírus-fertőzés miatt megtiltották az ezer főnél nagyobb rendezvények megtartását. A kiállítók a standjaikkal már 90–95 százalékban készen voltak, az autók többségét a hétvégén szállították volna Genfbe. A kártérítésről a szervezők tájékoztatása szerint azonnal megkezdik a tárgyalást. A betervezett autóbemutatók sorsáról a gyártók döntenek.

A Genfi Nemzetközi Autókiállítás a világ egyik legnagyobb autóipari rendezvénye, egy hét alatt hozzávetőlegesen félmillió látogatót fogad.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.