Leszakadt a drót Kőbánya felsőn

iho/vasút   ·   2018.01.23. 09:02

A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonal járatai csak Rákos állomásig közlekednek és onnan fordulnak vissza. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalról a vonatok csak Kőbánya felsőig közlekednek és onnan is indulnak. A gödöllői és sülysápi elővárosi személyvonatok nem közlekednek, helyettük a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak. A miskolci, valamint a Békéscsaba, Lőkösháza felől érkező intercityk Rákosig mennek és onnan is fordulnak vissza. Az egri és sátoraljaújhelyi vonatok Gödöllőig szállítják az utasokat, ahonnan átszállást biztosítanak a Rákos felé közlekedő személyvonatokra.

A megváltott bérleteket és utazási igazolványt az Örs vezér tere és Rákos állomások között a 161,161A, 262,168E autóbuszokon, a 37/A villamoson, a 169E autóbusz az Örs vezér tere és Pécel állomások között, valamint Budapest-Keleti és az Örs vezér tere között az M2 metrón és a HÉV-járatokon Gödöllő állomásig a BKK elfogadja.

Reggel kilenc körül szinte minden állomáson várakozott egy-egy Budapest felé tartó vonat a 120a-n és a 80a-n is. Legalább délig jelentős késésekkel kell számolni, főleg a Budapest-Miskolc és Budapest-Békéscsaba közötti távolsági forgalomban

Korábban írtuk:

Kedden reggel nem sokkal nyolc óra előtt Kőbánya felső állomáson leszakadt a felsővezeték, ezért ideiglenesen szünetel a vonatforgalom Budapest-Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását. A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba és a Budapest–Hatvan–Miskolc szakaszon utazóknak legalább harminc-hatvan perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek