Megint sztrájkolnak az olasz vasutasok

MTI/iho   ·   2015.03.12. 08:17

A szombat 21 órától vasárnap 21 óráig tartó sztrájk miatt a Magyarországon váltott jegyeket – az ülőhelyjegyeket és egyéb helybiztosításokat is – kezelési költség levonása nélkül visszatérítik az utasoknak, vagy más időpontra érvényesítik a menetjegyet. Az utasok lemondhatnak az utazásról Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyükkel. Akik mégsem mondanak le az utazásról, azoknak jegyeik záradékolásáról (lepecsételéséről) szükség esetén külföldön kell gondoskodniuk. A jegyek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik.

A vasúttársaság azt javasolja az utasoknak, hogy olaszországi utazásuk megkezdése előtt érdeklődjenek a nemzetközi tudakozóknál, vagy a Mávdirekt 40/49-49-49-es telefonszámán.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek