Megszűnik az NKH? Még nem dőlt el

iho   ·   2016.02.24. 15:42

Az NKH is áldozatául eshet a bürokráciacsökkentésnek egy hír szerint, ám a kormányülésen cikkünk írásáig még nem tárgyaltak róla, ahogyan a többi tizenhat intézmény megszüntetéséről, beolvasztásáról sem. Megkérdeztük az NKH kabinetvezetőjét, Somogyi Gábort, aki a következőket válaszolta: „Mindezidáig csak találgatások zajlottak a médiumokban. Az Ön által feltett kérdésekre (jár-e elbocsátásokkal a megszüntetés, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumon kívül más is átvenne-e funkciókat, például a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma a képzést, az NKH feladatait újonnan alakult minisztériumi osztályok vennék-e át – a szerk.) – éppen  ezért – jelenleg nem tudok választ adni. Már csak azért sem, mert, amennyiben a kormány az NKH beolvasztása mellett dönt, a további szervezeti kérdések tekintetében az irányító hatóságnak, tehát az NFM-nek kell majd állást foglalnia.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek