Megúszták: elaludt a sofőr, árokba hajtott a DAKK-os busszal

iho/közút   ·   2016.12.26. 09:09

A sofőr álmában lefejelte a kormányt, és rálépett a gázra – olvasható az ATV.hu-n. A busz akkor állt meg, amikor kisodródtak egy kanyarban. Az utas nem sérült meg, a sofőrt viszont kórházba vitték, beszorult a lába.

– Arra lettem figyelmes, hogy a buszsofőr elkezdett horkolni. Előrementem, kiabáltam neki, hogy ébredjen fel, vertem a vállát, hogy valami legyen, de nem. Abban a pillanatban, egy picivel később ráfejelt a kormányra és egyből elkezdett gyorsítani. Ezt úgy kell elképzelni, mint az akciófilmekben, hogy megijed a főhős, és átgondolja az életét. Ez tényleg így van, az egész életem a szemem előtt pörgött le, ahogy láttam közeledni a fát, a jelzőtáblát, mindent. A csapódásnál volt egy olyan pillanat, amikor azt hittem, hogy teljesen fejre állunk – nyilatkozta a busz egyetlen utasa a televíziónak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.