Molesztáló kalauz: vádemelés

MTI   ·   2013.10.31. 11:08

Vádat emelt a Heves megyében közlekedő vonatokon fiatalkorú lányokat molesztáló kalauzzal szemben a Füzesabonyi Járási Ügyészség – tájékoztatta a megyei főügyész csütörtökön a távirati irodát.

Mint arról az iho.hu is beszámolt, június 6-án a Szihalom és Füzesabony között közlekedő személyvonaton szolgálatot teljesítő 48 éves T. Béla jegykezelő szexuális céllal közeledni próbált egy a vonaton utazó, számára ismeretlen 14 éves lányhoz. A kalauz korábban máshoz is hasonló módon próbált közeledni.

Az ügyészség T. Bélát szemérem elleni erőszak bűntettével, aljas indokból, 18. életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett, személyi szabadság megsértése bűntettével, valamint tettleges becsületsértés vétségével vádolja.

A vádlott terhére rótt bűncselekmények miatt – halmazati büntetésként – 2 évtől 12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabása lehetséges – áll a megyei főügyész közleményében.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek