Nagy meccs lesz!

MTI   ·   2013.03.20. 17:59
Szerda este 10 órától tilos megállni szombat délig a Felvonulási téren az 56-os emlékmű és a Műcsarnok mögötti egyirányú átkötő út között, csütörtök este 10 órától péntek 24 óráig a Műcsarnok melletti parkolóban, a csarnok mögötti átkötő úton és az Olof Palme sétány Hősök tere és Műcsarnok mögötti egyirányú átkötő út közötti teljes szakaszán.

Tilos lesz megállni csütörtök 20 órától péntek 24 óráig a Dózsa György út mindkét oldalán a Verseny utca és az Ifjúság útja között, a Stefánia út mindkét oldalán a Szabó József köz és a Hungária körút között, az Ifjúság útja és az Istvánmezei út mindkét oldalán, valamint a Szabó József utcában és a Cházár András utcában a Thököly út és az Istvánmezei út között.
Péntek 13 órától 24 óráig lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, az Ifjúság útját, a Thököly utat a Dózsa György út és a Stefánia út között, a Szabó József utcát az Istvánmezei út és a Thököly út között és a Cházár András utcát a Thököly út és az Istvánmezei út között. Ugyanezen a napon 16 órától 24 óráig a Stefánia utat is lezárják a rendőrök a Thököly út és a Hungária körút között. Szükség szerint a BRFK szakaszosan lezárhatja a Dózsa György utat is a Podmaniczky út és a Thököly út között péntek 18 órától. Ugyanakkor Dózsa György út–Ifjúság útja–Kerepesi út kereszteződésének forgalmát pénteken 10 órától 16 óráig időszakosan korlátozhatják.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.