Országjárás a levegőben!

iho/repülés   ·   2020.10.13. 17:15
smart1

Az Aeropark szervezésében a Smartwings 737-ese október 25-én viszi sétarepülésre a jelentkezőket.

Országnéző élményprogramot hirdet a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport támogatásával, olvasható az Aeropark honlapján. Október 25-én – Európában elsőként – közel 60 perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz. A különleges, országnéző Budapest-Budapest járat október 25-én délben indul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljáról. Tarts velünk, ne maradj le az élményről!

(fotók: Aeropark)

A jegy kizárólag elővételben, kizárólag bankkártyás fizetéssel váltható meg. A programon kizárólag érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt. A minimális korhatár betöltött 6. életév.

Az élménycsomag a sétarepülés mellett tartalmazza az ingyenes belépést az Aeropark repülőmúzeumba. Leszállás után körülbelül 1 órás reptérlátogatásra indulunk, az Aeropark Ikarus autóbuszaival.

A belföldi charterjáratot szerződött partnerünk, a Smartwings légitársaság teljesíti. A programot csak megfelelő létszámú jelentkező esetén tudjuk elindítani. A program meghiúsulása esetén természetesen a befizetett összeget visszatérítjük.

Belföldi repülésről lévén szó, landolás után a karantén kötelezettség az utasokra nem vonatkozik. A regisztráció és a jelentkezési határidő után részletes tájékoztatót küldünk utasainknak a sétarepüléssel és a várható útvonallal kapcsolatban.

Találkozó és ingyenes parkolási lehetőség az Aeroparkban, ahonnan a repülőmúzeum autóbuszaival visszük utasainkat a 2-es terminálra.

Jelentkezési határidő: 2020. október 19. Ablak melletti helyek: 35.000 Ft/fő, középső és folyosó melletti helyek: 26.000 Ft/fő

Szerkesztőségünk részéről annyit tehetnénk hozzá, hogy a világon a járvány-okozta felesleges kapacitás lekötésére jónéhány légitársaság választotta egyebek mellett azt, hogy sétarepülésekre kínálja fel a gépeit.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

Százéves a magyar kereskedelmi légiközlekedés

iho/repülés   ·   2023.12.07. 15:30

A Közlekedéstudományi Egyesület Légiközlekedési és Általános Közlekedési Tagozata a Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft.-vel közösen emlékezett meg a százéves magyar kereskedelmi légiközlekedésről a Polgári Repülés Világnapjának előestéjén.