Rangos elismerést kapott a Metrovagonmas

iho/vasút   ·   2019.06.04. 12:08
400px_metrovagonmas_dij

A Metrovagonmast (MVM) találta az Orosz Ipari Szakemberek és Vállalkozók Szövetsége (RSZPP) a legjobbnak a szövetség által szervezett és megrendezett „Az Oroszországi Üzleti Élet Vezetői: Dinamika, Felelősség, Fenntarthatóság – 2018” elnevezésű versenyben a „Dinamikus Üzletfejlesztésért” kategóriában.

Elismerte az Orosz Ipari Szakemberek és Vállalkozók Szövetsége (RSZPP) a Metrovagonmas érdemeit: az orosz vállalat a Dinamikus Üzletfejlesztésért kategóriában kapott díjat (fotó: Metrovagonmas)

A vállalkozók napjának tiszteletére megtartott rendezvényen a Metrovagonmas vezérigazgatójának, Borisz Bogatjrevnek az RSZPP elnöke, Alekszander Szohin adta át a díjat. A szövetség első embere kiemelte: a versenynek nemcsak az a célja, hogy elismerjék a társadalmilag leginkább felelősséget vállaló társaságokat, hanem az is, hogy a gyakorlatukat megfelelőnek ítélik a másolásra, igazolva azt, hogy sok cég el tud érni kiemelkedő eredményt. A Metrovagonmas vezérigazgatója megköszönve a bizalmat elmondta, továbbra is minden tőlük telhetőt meg fognak tenni a jó eredményekért, és azért, hogy dinamikus és fejlődő vállalkozás maradjanak.

Az RSZPP versenyét tizenegy évvel ezelőtt hozták létre azzal a céllal, hogy elősegítsék az Oroszország hosszútávú gazdasági érdekeit kielégítő vállalatok fenntartható fejlődését, továbbá hogy a dinamikusan fejlődő vállalatokat a gazdasági és társadalmi teljesítménymutatóik alapján azonosítsák. A versenyben háromszáznál is több tagvállalat vett részt. A Dinamikus Üzletfejlesztésért elnevezésű kategóriánál az RSZPP szakemberei ötvenhat vállalkozás pénzügyi és gazdasági mutatóit mérték össze.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek