Szombati hídlezárás, forgalmi változások

iho/közút   ·   2012.03.29. 16:17

Március 31-én, szombaton 15.00 órától üzemzárásig, mivel a Lánchidat a Föld órája rendezvény miatt lezárják, változik 16-os és a 105-ös buszok forgalma. Mindkét járat az Erzsébet hídon át közlekedik.

A 16-os buszok a Deák Ferenc tér irányában nem érintik a Széchenyi István tér és a Deák Ferenc tér megállókat. Ideiglenes megállóik: Szarvas tér, Döbrentei tér, Erzsébet híd, pesti hídfő, Eötvös tér, Deák Ferenc tér (109-es buszok megállója).

A Széll Kálmán tér irányában nem érintik a Hild tér és a Széchenyi István teret. Ideiglenes megállóik: Deák Ferenc tér, Ferenciek tere, Erzsébet híd, budai hídfő, Ybl Miklós tér.

A 105-ös buszok a Gyöngyösi utca irányában nem érintik a Széchenyi István tér megállót. Az ideiglenes megállók: Szarvas tér, Döbrentei tér, Erzsébet híd, pesti hídfő, Eötvös tér. Az Apor Vilmos tér irányában nem érintik a Deák Ferenc tér, a Hild tér és a Széchenyi István tér megállókat. Az ideiglenes megállók: Deák Ferenc tér, Ferenciek tere, Erzsébet híd, budai hídfő, Ybl Miklós tér.

Kapcsolódó hírek