Téged sem kerül el a férfiak legrettegettebb réme?

iho.hu   ·   2024.04.14. 12:00
14

Sajnos alig akad olyan férfi, akit élete során legalább néhány alkalommal ne érne utol az, amitől mindenki tart: a merevedési zavar fenyegető árnya mindig ott leselkedik, hogy adandó alkalommal le is csaphasson. Alig van annál kellemetlenebb helyzet egy férfi számára, mint amikor a megfelelő időben szíve választottja előtt nem tud teljesíteni, és nem tud olyan állapotba kerülni, ami ahhoz szükséges, hogy magáévá tegye álmai nőjét.

A stressz, a felpörgetett élet, a sokszor egészségtelen táplálkozás és a kialvatlanság mind-mind képes hozzájárulni ahhoz, hogy a megfelelő pillanatban a páros férfi tagja “felsüljön”. Hogy lehet-e ezzel kezdeni valamit, annak jártunk utána mai írásunkban!

Gyógyszer helyett…

Akadnak, akik egyből pirulákat kapdosnának ilyenkor, a Vágyaim.hu péniszgyűrűi viszont egy teljesen tökéletes alternatív megoldást javasolnak. Ideális lehet ez azoknak is, akik valamilyen okból kifolyólag nem szedhetnek bármilyen gyógyszert, hogy ne zavarjon be a másik, állandóan szedett bogyóknak. 

A péniszgyűrű instant megoldást jelent, hiszen az aktus előtt, a merevedés elején felhúzva úgymond “elszorítja” az ereket, vagyis a betódult vért a péniszben tartja, így segít fenntartani a merevedést. 

A tartósabb és erőteljesebb erekciót mindkét fél élvezni fogja anélkül, hogy a férfi szervezetét bármi további dologgal terhelnénk. Persze fontos szem előtt tartani, hogy igen lényeges a megfelelő méret kiválasztása, sem a túl nagy, sem a túl kicsi péniszgyűrű nem fogja elhozni a kívánt hatást. Sőt, arra is ügyelni kell, hogy túl hosszú ideig sem szabad viselni ezt a rendkívül hasznos kis szexuális segédeszközt.

Akár még élvezetes is lehet!

Ami még fantasztikus a péniszgyűrűben, az az, hogy amellett, hogy segít elérni a megfelelő erősségű erekciót, illetve elősegíti annak fenntartását is, még az extra változatokkal is lehet tovább játszani.

Ilyen többek között a vibrációs gyűrű, ami a rezgéssel további gyönyörökhöz juttatja a párost. Sőt, akár a péniszgyűrű anyagával is lehet játszani, így még színesebbé tehetőek az együttlétek.

Amint láthatjuk, egy-egy kínos momentumból mégiscsak lehet előnyt kovácsolni, feltéve, hogy megfelelő eszközt vetünk be a probléma kiiktatására.

Ha tartósan fennáll a probléma…

Talán mondani sem kell, de a fentiek leginkább azokra az esetekre érvényesek, amikor a merevedési probléma rendszertelenül, csupán egy-egy nehezebb életszakaszban bukkan fel. Ha azonban tartóssá válik az állapot, akkor nem a péniszgyűrű lesz a megoldás.

Az ilyen nehezebb helyzetekben feltétlenül érdemes a szervi okokat megkeresni, sőt, akár pszichológust bevonva a lelki eredetű okokat is tanácsos feltárni. Ha mindezeket megtesszük, akkor meg fogjuk tudni oldani ezt az igencsak kellemetlen problémát!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek