Tisztán a vasútért! – ötödször

iho   ·   2014.06.02. 11:22

A két éve útjára indult akciósorozat legújabb megmozdulásán hetvenegy, idegenforgalmilag frekventált helyen levő állomás, megállóhely szépül meg az önkénteseknek köszönhetően. A munkára, amely a szemétszedést, a padok javítását, festését, a virágágyások gyomlálását és kisebb karbantartási feladatokat foglal magában, mintegy ötszáz vasúti dolgozó – irodai, pályás és forgalmi egyaránt – jelentkezett. A 2014. június 2-13. között megszépülő állomások, megállóhelyek a következők: Agárd, Alsóbélatelep, Alsógyenes, Alsóörs, Aszófő, Badacsonylábdihegy, Badacsonyörs, Badacsonytomaj, Balatonakali-Dörgicse, Balatonakarattya, Balatonaliga, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonederics, Balatonfenyves, Balatonfenyves alsó, Balatonfűzfő, Balatongyörök, Balatonkenese, Balatonkenese-Üdülőtelep, Balatonlelle, Balatonlelle felső, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonszéplak alsó, Balatonszéplak felső, Balatonudvari, Balatonvilágos, Becehegy, Bélatelep, Csopak, Debrecen, Dinnyés, Dombóvár, Eger, Fonyódliget, Fövenyes, Füzesabony, Gárdony, Gyenesdiás, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Kaba, Kápolnásnyék, Kaposvár, Káptalanfüred, Kelenföld, Keszthely, Kistelek, Miskolc-Gömöri, Miskolc-Tiszai, Nagykanizsa, Örvényes, Pettend, Révfülöp, Sárbogárd, Siófok, Szabadifürdő, Szabadisóstó, Szántód-Kőröshegy, Szekszárd, Szepezdfürdő, Szilvásvárad, Tapolca, Tokaj, Velence, Velencefürdő, Vonyarcvashegy, Zamárdi, Zamárdi felső, Zánka-Köveskál.

A kép egy korábbi akción készült<br>(forrás: MÁV Zrt.)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.