Tizenhárom halott egy buszbalesetben

MTI/iho   ·   2016.10.24. 07:53

Hátulról belerohant egy autóbusz egy nyerges vontatóba vasárnap Dél-Kaliforniában, tizenhárman meghaltak, harmincegy ember megsérült – közölték a hatóságok. A baleset Palm Springs közelében, Los Angelestől 160 kilométerrel keletre történt, az államok közötti 10-es autópályán. A nyerges vontató útakadály miatt lassan haladt, a busz pedig nagy sebességgel belerohant. A busz elejéből egy öt méter hosszú szakasz teljesen összepréselődött. A busz vezetője is a halottak között van. A sérülteket három különböző kórházba szállították, közülük öt válságos és három súlyos állapotban van.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.