Tömegbaleset az M0-áson, lezárás kelet felé

MTI   ·   2013.02.15. 12:38

Két kamion, egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze, teljes szélességében lezárták az autópálya M5-ös felé vezető oldalának érintett szakaszát.

Két kamion, egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze az M0-s autópálya déli szektorában az M5-ös irányában péntek délelőtt. Az utat lezárták, a környéken nagy a torlódás - tájékoztatta a katasztrófavédelem és az Útinform a távirati irodát.

Az Útinform ügyelete közölte, hogy az M0-s 28-as kilométerénél történt karambol miatt teljes szélességében lezárták az autópálya M5-ös felé vezető oldalának érintett szakaszát.

Az öt karambolozó jármű, illetve a szétszóródott roncsaik forgalmi akadályt képeznek, és az út szabaddá tételéhez a fővárosi tűzoltók segítségét kérték – mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A környéken közlekedők az 5-ös útra – Budapest, illetve Szeged felé – letérve kerülhetik ki a baleset helyszínét.

A mentők egy könnyű sérültet szállítottak kórházba a helyszínről – tájékoztatta az MTI-t Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.