Újra irányonként két sáv járható az Erzsébet hídon

iho   ·   2013.11.08. 09:15

A BKK közleménye szerint november 8-tól felgyorsul az autós közlekedés Budáról Pest felé, mivel újra irányonként két forgalmi sáv lesz járható az Erzsébet híd–Szabad sajtó út–Kossuth Lajos utca tengelyen, ezzel párhuzamosan megszűnik a Hegyalja úton az autóbuszsáv ideiglenes utolsó szakasza is, így a Mészáros utcától ismét két sávon lehet majd közlekedni Pest felé. A Budapest Szíve Program Budapest Új Főutcája beruházás második ütemében a Váci utca és Városház utca közötti szakasz aszfaltozását november 3-án fejezték be, ezt követően november 7-ére az Erzsébet híd pesti hídfője is végleges aszfaltburkolatot kapott.

Az út menti járdákon még kivitelezési munkákat végeznek, ezért a buszsávok területe továbbra is le lesz zárva: a Duna és a Városház utca közé eső szakaszon nem lesz buszsáv. Az Erzsébet híd Pest felé vezető oldalán a középső forgalmi sáv továbbra is a szélső buszsávba torkollik, ahol az autóbuszok élveznek elsőbbséget.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek